Pronađite savršene materijale za nastavu

Dragi učitelji, Vrijeme je da vaša priprema za nastavu postane lakša, brža i inspirativnija. Na platformi EduMat možete pronaći vrhunske nastavne materijale koje su kreirali vaši kolege – učitelji s bogatim iskustvom i stručnošću, baš poput vas.

Što se nalazi na EduMatu?

  • Širok izbor kvalitetnih materijala – Od priprema za nastavu, radnih listića i prezentacija do testova, kvizova i projekata – na EduMatu vas čeka bogata kolekcija materijala za sve predmete i razrede. Uz materijale možete pronaći i online usavršavanja i tečajeve koje provode vaši kolege.
  • Praktični i provjereni resursi – Svi materijali na našoj platformi osmišljeni su kako bi vam uštedjeli vrijeme i olakšali planiranje nastave. Bilo da tražite inspiraciju za novu temu, dodatne aktivnosti za svoje učenike ili gotove lekcije, ovdje ćete pronaći sve što vam treba! Ponuđeni materijali su provjereni i isprobani u učionicama autora.
  • Podrška učiteljskoj zajednici – Kupovinom materijala podržavate rad svojih kolega i motivirate ih da nastave dijeliti svoje znanje i iskustvo. Vaša podrška pomaže stvaranju zajednice koja dijeli najbolje prakse i resurse, na dobrobit svih učitelja i učenika.
  • Poboljšajte kvalitetu nastave – Materijali koje kupujete na EduMatu pažljivo su osmišljeni kako bi vaše lekcije bile zanimljivije i interaktivnije. Iskoristite iskustvo i stručnost svojih kolega i učinite svoju nastavu još boljom.
  • Ušteda vremena – Zaboravite na sate i sate priprema! S gotovim i prilagođenim materijalima imat ćete više vremena za ono što je doista važno – rad s učenicima i njihovo napredovanje. Ruku na srce, i za kavicu s prijateljima, čitanje knjiga, šetnje ili spavanje!

Kako započeti?

Registrirajte se na EduMat i kreirajte svoj korisnički račun. Registracija kupaca je potpuno besplatna.

Pregledajte ponudu materijala prema predmetu, razredu ili vrsti resursa.

Jednostavno kupite materijale koji vam odgovaraju i odmah ih preuzmite.

Koristite ih u svojoj učionici i uživajte u jednostavnijoj i kvalitetnijoj pripremi nastave!

Pridružite se zadovoljnim učiteljima koji već koriste EduMat i otkrijte kako vam naši resursi mogu pomoći da učenicima pružite najbolje obrazovno iskustvo.

Poboljšajte svoju nastavu uz EduMat – jer svaki učitelj zaslužuje najbolje alate!

S poštovanjem,

EduMat tim

Često postavljana pitanja (ČPP)

Na puno vaših pitanja oko Edumata već imamo pripremljene odgovore – pogledajte Često Postavljena Pitanja, a za preostale nedoumice šaljite mail ili poruke na Facebook stranicu.

Clionaut – individualni online termini

Imate li puno dodatnih pitanja, komentara, nejasnoća ili samo želite razgovarati možete zakazati online termin. Detalji su ovdje.


Miljenko Hajdarović

About the author: Profesor povijesti i sociologije, doktorand interdisciplinarnih obrazovnih znanosti. Autor i urednik udžbenika i drugih obrazovnih materijala. Zainteresiran za teme digitalne humanistike i povijesti, javnu povijest, suvremenu povijest, Holokaust, didaktiku povijesti i futurologiju.