Dragi učitelji i edukatori, EduMat vam nudi priliku da podijelite svoje znanje i stručnost putem online predavanja, tečajeva i mrežnih seminara! Kroz našu platformu možete prodavati ulaznice za svoje edukativne događaje i povezati se s učiteljima, roditeljima i učenicima koji su zainteresirani za vaš sadržaj.

Kako EduMat može pomoći?

EduMat funkcionira kao platforma za prodaju ulaznica za vaše online edukativne događaje. Vi definirate teme, vrijeme i cijenu svojih predavanja ili tečajeva, a mi brinemo o prodaji ulaznica i informiranju sudionika.

Što je vaša uloga?

Kao organizator online edukacije, vi zadržavate punu kontrolu nad provedbom svog događaja. Evo nekoliko ključnih točaka na koje trebate obratiti pažnju:

  • Kvaliteta sadržaja – EduMat omogućuje prodaju ulaznica, ali vi ste odgovorni za sadržaj i kvalitetu predavanja. Pripremite edukaciju koja će ostaviti pozitivan dojam na sudionike i opravdati njihovo povjerenje. EduMat će za vas organizirati online edukacije o ovoj temi.
  • Marketing i promocija – Iako vaši tečajevi i mrežni seminari dobivaju vidljivost na EduMatu, preporučujemo da dodatno promovirate svoje događaje putem svojih društvenih mreža, mailing lista i drugih kanala kako biste privukli što više sudionika. EduMat će za vas organizirati online edukacije o ovoj temi.
  • Tehnička provedba – Vi ste odgovorni za tehničku provedbu predavanja. Odaberite platformu koja vam najviše odgovara, poput Zooma, Google Meeta, Microsoft Teamsa ili neke druge, te za sebe kao predavača osigurajte stabilnu vezu i kvalitetan prijenos. EduMat će za vas organizirati online edukacije o ovoj temi.
  • Certifikati i potvrde – Ako sudionicima želite izdati certifikate ili potvrde o sudjelovanju, pobrinite se da ih pravovremeno izradite i pošaljete. To je odličan način da dodatno motivirate sudionike i povećate vrijednost svoje edukacije. EduMat će za vas organizirati online edukacije o ovoj temi.
  • Naknadna prodaja – Ako sudionici pristanu, vaša se online edukacija može snimati i tu snimku možete staviti na prodaju.

Zašto odabrati EduMat za prodaju svojih edukacija?

  • Jednostavna prodaja ulaznica – Naš sustav omogućuje jednostavnu kupovinu ulaznica za vaše događaje, bez nepotrebnih komplikacija. Vi se fokusirate na sadržaj, a mi na prodaju. Kupci izvrše online plaćanje, upišu se na vašu listu i automatski im šaljemo račun.
  • Šira publika – Korištenjem EduMata dolazite do velikog broja učitelja i edukatora koji traže kvalitetne resurse i edukacije. Iskoristite priliku i predstavite im svoj rad!
  • Podrška u organizaciji – Ako imate pitanja ili trebate savjet o organizaciji i prodaji, naš je tim tu da vam pomogne kako bi vaš događaj prošao bez problema. Primjerice, uz proširenu verziju i dodatne opcije Zooma mi možemo biti host vaše edukacije.

Kako započeti?

Učlanite se na EduMat i kreirajte svoj profil.

Dodajte događaj – unesite sve potrebne informacije o svom predavanju, tečaju ili mrežnom seminaru (datum, vrijeme, opis, cijena). Podijelite link s potencijalnim sudionicima putem svojih kanala i privucite publiku. Pripremite i održite događaj na odabranoj platformi (Zoom, Meet, Teams i sl.) i uživajte u interakciji sa svojim sudionicima. 

EduMat je tu da vam olakša prodaju ulaznica i promovira vaša događanja, dok vi zadržavate potpunu slobodu u kreiranju i provedbi svoje edukacije.

Pridružite se EduMat zajednici i podijelite svoje znanje s učiteljima i edukatorima!

S poštovanjem,

EduMat tim

Često postavljana pitanja (ČPP)

Na puno vaših pitanja oko Edumata već imamo pripremljene odgovore – pogledajte Često Postavljena Pitanja, a za preostale nedoumice šaljite mail ili poruke na Facebook stranicu.

Clionaut – individualni online termini

Imate li puno dodatnih pitanja, komentara, nejasnoća ili samo želite razgovarati možete zakazati online termin. Detalji su ovdje.


Miljenko Hajdarović

About the author: Profesor povijesti i sociologije, doktorand interdisciplinarnih obrazovnih znanosti. Autor i urednik udžbenika i drugih obrazovnih materijala. Zainteresiran za teme digitalne humanistike i povijesti, javnu povijest, suvremenu povijest, Holokaust, didaktiku povijesti i futurologiju.