Postani EduMat Senior

Dragi učitelji i učiteljice, cijenjeni edukatori u mirovini, Vaše znanje, iskustvo i dugogodišnji rad s učenicima neprocjenjiva su vrijednost koju biste mogli podijeliti s kolegama i novim generacijama. Pozivamo vas da se pridružite našoj EduMat zajednici i iskoristite priliku da nastavite doprinositi obrazovanju, dok istovremeno ostvarujete dodatnu zaradu!

🌟 Podijelite svoje znanje i iskustvo!
Svi ti sati u učionici, svi materijali koje ste kreirali i savjeti koje ste kroz godine dijelili s kolegama i učenicima sada mogu pronaći svoje mjesto na EduMat platformi. Vaši materijali i pristupi su izvor inspiracije i podrške svim učiteljima koji žele obogatiti svoju nastavu.

💡 Ostvarite dodatnu zaradu!
Prodajom svojih nastavnih materijala možete dodatno uljepšati svoje umirovljeničke dane. Prilagodite i ponudite svoje planove lekcija, radne listiće, prezentacije ili čak održite online predavanje i podijelite svoje znanje s novim generacijama učitelja i učenika.

🤝 Treba vam pomoć s digitalnim dijelom?
Ako vam treba pomoć u digitalizaciji vaših materijala ili postavljanju na našu platformu, ne brinite! EduMat tim vam stoji na raspolaganju. Pomoći ćemo vam da jednostavno i brzo prenesete svoje materijale u digitalni oblik i tako omogućite lakši pristup vašem znanju svima koji ga trebaju.

Pridružite se EduMat zajednici, podijelite svoje iskustvo i savjete s kolegama te doprinesite daljnjem razvoju obrazovanja. Vaša stručnost i kreativnost i dalje su dragocjeni!

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca. Radujemo se vašem sudjelovanju!

Srdačno,
Tim EduMat

Često postavljana pitanja (ČPP)

Na puno vaših pitanja oko Edumata već imamo pripremljene odgovore – pogledajte Često Postavljena Pitanja, a za preostale nedoumice šaljite mail ili poruke na Facebook stranicu.

Clionaut – individualni online termini

Imate li puno dodatnih pitanja, komentara, nejasnoća ili samo želite razgovarati možete zakazati online termin. Detalji su ovdje.


Miljenko Hajdarović

About the author: Profesor povijesti i sociologije, doktorand interdisciplinarnih obrazovnih znanosti. Autor i urednik udžbenika i drugih obrazovnih materijala. Zainteresiran za teme digitalne humanistike i povijesti, javnu povijest, suvremenu povijest, Holokaust, didaktiku povijesti i futurologiju.