Loading Događaji

« Svi Događaji

EduMat MeetUP #1

5. studenoga @ 18:00 - 19:30 CET

Free
EduMat MeetUP #1

Dragi članovi EduMat zajednice, sa zadovoljstvom vas pozivamo na naš prvi EduMat MeetUP, koji će se održati 5. studenog 2024. s početkom u 18.00 sati putem Zoom platforme. Ovo okupljanje prilika je da se povežemo, razmijenimo ideje i inspiriramo se međusobnim iskustvima!

Što očekivati?

Na MeetUP-u će sudjelovati četiri izlagača, svaki s izlaganjem od 15 minuta, nakon čega slijedi 5 minuta za diskusiju i pitanja publike. Nakon svih izlaganja, predviđen je otvoreni podij za dodatne rasprave, gdje ćemo moći produbiti teme i podijeliti svoje mišljenje i iskustva.

Poziv za izlagače

Pozivamo četiri izlagača iz redova članova EduMat-a da se prijave i podijele svoje znanje i iskustvo s kolegama. Ako želite biti jedan od izlagača, prijavite se putem prijavnog obrasca do 20. listopada 2024. Izlagači će nakon MeetUP-a dobiti besplatnu potvrdu o održanom predavanju. Popis izlagača ćemo objaviti po završetku prijava izlagača.

Poziv za slušatelje

Prijave su otvorene za 40 slušatelja koji žele sudjelovati i obogatiti svoje nastavničke vještine kroz ovaj događaj. Svi prijavljeni slušatelji imat će priliku sudjelovati u diskusijama te postavljati pitanja izlagačima. Na kraju događaja, svi sudionici mogu dobiti potvrdu o usavršavanju uz simboličnu nadoplatu. Prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Napomene

  • MeetUP se snima, ali će za ponovni pregled biti dostupna samo izlaganja, bez rasprava, kako bismo zaštitili privatnost i otvorenost diskusije.
  • Potvrde o usavršavanju bit će dostupne nakon događaja, a izdaju se uz nadoplatu.
  • Tijekom MeetUP-a ćemo proslijediti obrasce za evaluaciju predavača.

Detalji

Datum:
5. studenoga
Vrijeme:
18:00 - 19:30 CET
Cijena:
Free
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
Web stranica:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwkcOCuqzkjHNKJCDQqfXpMmNo3miZmFadi

Lokacija

Zoom

Organizator

EduMat
Phone
098632507
E-mail
edumatshop@gmail.com
Pogledajte web stranicu Organizator

Kako dodati event u EduMat kalendar? [poveznica]